Saltar al contingut
logo de CADE Consultors
Gestionem el present per garantir-te el futur

La firma

L'any 1966 va ser creada a Terrassa la societat CENTRO ADMINISTRATIVO DE EMPRESAS, S.L., per assessorar i donar suport extern a les empreses en les àrees comptable, financera i fiscal. Des d'aleshores va ser coneguda per CADE.

La nostra història

La creació de la societat va ser en el 1971 i ja a principis dels anys 80, va arribar una renovació substancial dels socis que van rellançar CADE ampliant la cartera de clients i incorporant les noves tecnologies de tractament de la informació per a millorar el nivell dels serveis.

Un factor diferencial, que esdevingué innovador, va ser l'ús de la informàtica per oferir als clients assessorament continuat dels seus negocis, mitjançant l'anàlisi sistemàtica de les dades comptables.

L’any 1986, CADE obre el departament jurídic amb la progressiva incorporació de professionals del dret que esdevindrà un suport transversal a tots els serveis que ofereix l’equip.

El diàleg assessor-client que va establir-se des d'aquell moment, ha anat elevant el nivell qualitatiu dels serveis. D'una relació tècnica s'ha passat, de forma generalitzada, a una relació de confiança. D'aquesta manera, els professionals de CADE ens hem convertit en consultors dels nostres clients.

Ja entrats en el segle XXI, consolidats els serveis jurídics i fiscals, incorporem els serveis en l’àmbit laboral, tot això amb el relleu generacional necessari pel pas del temps, gaudint actualment d’un equip jove i amb empenta, però mantenint a la vegada els valors que han refermat la marca de CADE. I recentment, hem completat també el relleu de bona part dels socis, aconseguint la paritat de gènere que ja pertocava en els temps actuals.
reunió en el despatx

Especialistes en l'empresa familiar

El diàleg assessor-empresa que va establir-se des d'aquell moment, ha anat elevant el nivell qualitatiu dels serveis. D'una relació tècnica s'ha passat, de forma generalitzada, a una relació de confiança amb el client. D'aquesta manera, els professionals de CADE ens hem convertit en consultors de l'empresari i del seu entorn familiar.

Avui dia som especialistes qualificats en el tractament global de l’empresa familiar, tant en el seu funcionament con en la posterior planificació successòria.
L'equip professional de CADE Consultors
Professionals
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram