Saltar al contingut
logo de CADE Consultors

La firma

L'any 1966 va ser creada a Terrassa la societat CENTRO ADMINISTRATIVO DE EMPRESAS, S.L., per assessorar i donar suport extern a les empreses en les àrees comptable, financera i fiscal. Des d'aleshores va ser coneguda per CADE.

Una mica d'història

A principis dels anys vuitanta, va arribar una renovació substancial dels socis, que van rellançar CADE ampliant la cartera de clients i incorporant les noves tecnologies de tractament de la informació per a millorar el nivell dels serveis.
L’any 1986, CADE obre al departament jurídic amb la progressiva incorporació de professionals del dret que esdevindrà un suport transversal a tots els serveis que ofereix l’equip.
reunió en el despatx

Especialistes en l'empresa familiar

El diàleg assessor-empresa que va establir-se des d'aquell moment, ha anat elevant el nivell qualitatiu dels serveis. D'una relació tècnica s'ha passat, de forma generalitzada, a una relació de confiança amb el client. D'aquesta manera, els professionals de CADE ens hem convertit en consultors de l'empresari i del seu entorn familiar. Avui dia som especialistes qualificats en el tractament global de l’empresa familiar.

Ja entrats en el segle XXI, consolidats els serveis jurídics i fiscals, incorporem els serveis en l’àmbit laboral, tot això amb el relleu generacional necessari pel pas del temps, gaudint actualment d’un equip jove i amb empenta, però mantenint a la vegada els valors que han refermat la marca de CADE. Recentment hem completat també el relleu de bona part dels socis, i aconseguim la paritat de gènere que ja pertocava en els temps actuals.
L'equip professional de CADE Consultors
Professionals
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram